Oy Hydrocell Ltd.

Uutta !

Hydrocell toimitti DAC-laitteen ( Direct Air Capture ) VTT:n ja LUT:n SOLETAIR-hankkeeseen, jossa valmistetaan aurinkoenergialla hiilineutraalia öljyä ja maakaasua. Hydrocellin valmistama DAC-laite sitoo ilmakehän haitallista hiilidioksidia ja vapauttaa sitä synteesiin, jossa valmistetaan elektrolyysivedystä ja hiilidioksidista  ei-fossiilisia hiilivetyjä, kuten maakaasua, öljyä ja polymeerejä. Lue lisää projektista täällä. Kerromme mielellämme lisää.

 

Sisäilmamittaukset ja kosteuskartoitukset

Yrityksellämme on pitkäaikainen kokemus sisäilmamittauksista ja kosteuskartoituksista. Lue lisää täältä.

Yleistä ilmanpuhdistimistamme

Puhtaan sisäilman merkitys

Puhdas ja laadukas sisäilma on terveytemme ja hyvinvointimme kannalta erityisen tärkeää. Monissa ongelmakohteissa ilmanvaihdon lisääminen on kuitenkin hankalaa ja kallista. Hydrocellin ilmanpuhdistinmallisto tarjoaa ratkaisuja kaikkiin sisäilman ongelmiin.

UniqAir ilmanpuhdistin

Työpaikoilla ja kodeissa on partikkelimaisia ja kaasumaisia epäpuhtauksia. Epäpuhtaudet tulevat huoneilmaan esimerkikiksi rakennusmateriaaleista, maaperästä, ihmisistä ja vaatetuksesta sekä ilmanvaihdon mukanaan  tuomista  ulkoilman  epäpuhtauksista, joita  ovat  esimerkiksi siitepölyt ja liikenteen pienhiukkaset. 

UniqAir on kehitetty ratkaisuksi ns. SBS eli ”Sick Building Syndrome” –kohteisiin, joissa ihmiset oireilevat, vaikka selkeää rakenteellista ongelmaa ei ole välttämättä löydetty. Käyttäjäkokemusten mukaan UniqAir on tehokas apu sisäilman ongelmiin. Käyttökohteissa laitteen vaikutus on huomattu ja ihmisten oireilu poistunut.

Tutustu UniqAir ilmanpuhdistimiin täällä.